Halluuu! Vill inleda inlägget med att det är mitt första inlägg på en blogg, förrutom ynka rader på något som liknade en blogg när jag var ung  ;), så varmt välkommen till bloggvärlden känner jag!! :D Vädret hemma i Sverige består av skit av alla slag så jag kan ju inte sukta mer efter vårt kommande äventyr i solen just nu! Det har vart förjävla krångligt, tidskrävande och dyrt men jäävlar vad härligt och värt det kommer kännas när vi sitter på planet till amerikat! Det kommer dröja ett bra tag innan jag inser att jag faktiskt ska åka... Kanske inte förrän vi faktiskt har åkt.
 
Förresten, kanske ska skriva en sväng om vem jag är för alla er nyfikna om jag har sådana. Jag heter Isabelle och kommer ifrån äggskallebyn, Finspång. Jag har en bred östgötska och tar en nap eller två om dan. Vid vaket tillstånd äter jag gärna sushi, far omkring och testar nya aktiviteter. Jag lever i mina 21 år och pluggar ekonomi och lite andra härligheter på Linköpings universitet. Läser juridik i drygt en vecka till sen är jag ledig i fem veckor! Woop woop! Jag och min partner in crime Matilda hade tänkt att plugga en termin valfria kurser på San Diego State University. Vi har precis skickat in en ansökan om kurser vi gärna vill gå och det blev inte mycket mer spännande än lite marknadsföring och organisaion.
 
Jag har rest några få svängar i mina dar men har ju verkligen fått cravings efter att resa runt tills huvet snurrar. Det bästa jag vet förrutom mina loved ones är MAT! Jag älskar mat så det ska jag äta! Att äta supersize meal är en av våra to-do saker så det får jag passa mig lite för. Stark mat gör mig däremot arg, såsom getingar och kallt väder, vilket inte riktigt matchar. Väldigt glad över att jag inte har blivit stucken av en rackare hittills iallafall. Har hört att San Diego är ett paradis och det ska bli så sjukt att få uppleva det. Jag är och har aldrig varit en morgonmänniska, så det blir spännande att se om jag blir det. 
 
Mer om allt senare. Vill ni följa mig på instagram så heter jag IsabelleJosephines.